Kje se nahajamo | Najbolj pogosta vprašanja | Galerija | Kupi kartoDarilni bon

spoznajmo se

Spoznajte se z veščino lokostrelstva na srednjeveški način, z loki in puščicami domače izdelave. V Veliki Zaki pred vhodom v Camping Bled stoji šotor, kjer kraljujemo in poskrbimo za zabavo vseh obiskovalcev prečudovitega Bleda. Streljali boste na raznorazne tarče – makete živali ali na prave tarče, pod budnim očesom učitelja lokostrelstva. ​

Enkrat tedensko organiziramo turnir, kjer boste svoje znanje lahko pokazali oz. se dokazali tudi drugim. Ob tem se predvsem dobro zabavamo in družimo s turisti iz celega sveta. Ob koncu turnirja prvi trije prejmejo medalje, vsi udeleženci pa se posladkajo s pravo blejsko rezino (kremšnito). V neposredni bližini se nahaja tudi prijeten lokal Longe bar Bled-Inter Games Bled, lahko pa se podkrepčate v Restavraciji Camping Bled.

Team building?

Spoznajte se s sodelavci na malo drugačen, adrenalinski način. Z veseljem vam priskočimo na pomoč. Lahko se zabavate na naši lokaciji, ali pa z vso opremo pridemo k vam, oziroma lokacijo, ki jo vi želite. Poskrbimo za lokostrelsko opremo, tarče in vso potrebno zaščito prostora. Po dogovoru lahko organiziramo tekmovanje na različne vrste tarč, lahko združimo vse skupaj še z Archery Wars – om.

Odločitev je vaša, mi smo tu za vas!

Rojstni dan

Organiziramo lokostrelske igre za mlade in mlade po srcu. Popestrite rojstni dan z lokostrelstvom, kjer bodo uživali tako vaš slavljenec, kot tudi vsi njegovi prijatelji. 

S povabljenci bomo najprej opravili začetno spoznavanje z lokostrelstvom, če se z njim še niso srečali ter ogrevanje. Lahko vas razporedimo v dve skupini in tekmujete med seboj, ali pa organiziramo pravo lokostrelsko tekmo, kot jo doživijo pravi lokostrelci in spoznajte bojevnika v sebi. Kot se pritiče za vsako tekmo, bodo zmagovalci prejeli medalje. 🙂 

Za vso lokostrelsko opremo poskrbimo mi, vi prinesete vrečo dobre volje.

Pridite k nam, poskrbeli bomo, da vam ne bo dolgčas!

Bi vam ustrezalo, da pridemo k vam na vrt, piknik prostor? (obvezni predhodni pregled ustreznosti terena).  Ni problema, kontaktirajte nas! 

Slavljencu lahko podarite tudi darilo v obliki darilnega bona. 

Komu je namenjeno

  • Posameznikom (začetniki, regreativci, profesionalci)
  • Skupinam 
  • Podjetjem (team building, poslovno srečanje, letno srečanje…) 
  • Društvom
  • Mladim in starejšim (5-99 LET)

Kje se nahajamo?

V Veliki Zaki na Bledu, pred vhodom v Camping Bled, stoji šotor, kjer kraljujemo. Pridemo tudi na vašo izbrano lokacijo po celotni Sloveniji (piknik prostor, travnik, vrt).

* Po predhodnem ogledu oziroma dogovoru o ustreznosti terena in varnosti.

Najbolj pogosta vprašanja

Kakšno opremo potrebujem?

Za opremo poskrbimo mi. Vi prinesete s seboj samo dobro voljo.

Kakšno predhodno znanje je potrebno?

Predhodno znanje ni potrebno. Če ste začetnik, vam pokažemo osnove. Če osnove poznate, vas lahko pustimo, da sami uživate. Če pa bi radi kakšen nasvet, pa smo tu za vas.

Je potrebna rezervacija?

Odvisno od vaših želja. Kontaktirajte nas, smo fleksibilni.

Kakšen je odpiralni čas?

Od 9.00-22.00 vsak dan v času sezone (april-oktober).

Se je možno podkrepčati?

V bližini je Restavracija Zaka, Lounge bar in samopostrežna trgovina.

Galerija

medijska prepoznavnost